SMJESTAJ
LOKACIJA
 

KAKO DO NAS

         
         
Za dolazak do Orebica - Mokala i apartmanta Tolj preporucujemo vam sljedece mogucnosti a i linkove za vise informacija tako da mozete planirati sto ugodnije putovanje.
   

Autom

Podete li Jadranskom magistralom iz pravca Dubrovnika do Orebica stižete preko Stona. Kod Stona se ukljucite na Pelješku cestu kojom za 60 km dolazite do Orebica. Krenete li iz pravca Splita takoder Jadranskom magistralom preko Makarske ili Ploca do Stona te dalje Pelješkom cestom do Orebica. Možete se automobilom ukrcati na trajekt u Plocama koji je za sat vremena u Trpnju, a vi ste potom za 20 minuta u Mokalu.
LINKOVI
   
 
Avionom
Dolazite li iz vecih europskih gradova, Zracne luke u Splitu i Dubrovniku omogucuju Vam da vrlo brzo stignete do Orebica. Po dolasku u zracnu luku postoji mogucnost transfera do Dubrovackog Autobusnog kolodvora pa dalje s autobusom do Orebica, Mokala. Takoder mogucnost je i rent a cara
 
Brodom
Brza brodska duzobalna linija koja povezuje Rijeku, Split i Dubrovnik sa svakodnevno pristaje u Korculi tjekom ljetnih mjeseci. Iskrcavsi se u Korculi do Orebica imate mogucnost dolaska trajektom ili putnickom brodicom za petnaestak minuta doci cete na odrediste.
Katamaranska linija Split-Korcula najbrže povezuje Split s Korculom. Do Orebica se dolazi putnickom brodicom.
 
     
     
 
powered by allora.hr team
mokalo 2004